Dostopnost spletne strani FS13.si

Dostopnost spletnega mesta www.FS13.si je zagotovljena pod naslednjimi pogoji:

  1. Spletno mesto je dosegljivo preko svetovnega spleta 99,9% časa, razen v primeru vzdrževanja, ki se opravi v najmanj obremenilnih urah za uporabnike.
  2. Spletno mesto je zasnovano in izdelano tako, da omogoča uporabo uporabnikom s posebnimi potrebami, vključno z uporabniki z vizualnimi, slušnimi in motoričnimi oviranostmi.
  3. Spletno mesto omogoča uporabo različnih naprav in brskalnikov, vključno z mobilnimi napravami, tablicami in namiznimi računalniki.
  4. Uporabnikom je na spletnem mestu omogočeno enostavno iskanje in dostopanje do informacij o izdelkih, storitvah, cenah in drugih podatkih.
  5. Uporabnikom je na spletnem mestu omogočena registracija in prijava v račun, ki omogoča dostop do osebnih podatkov, zgodovine naročil, možnosti plačila ter drugih funkcij.
  6. Uporabnikom je na spletnem mestu omogočen nakup izdelkov brez registracije, kjer je potrebno vnesti le osnovne podatke za izvedbo nakupa.
  7. Spletno mesto uporablja varne in zaščitene načine zaščite podatkov uporabnikov, vključno s šifriranjem podatkovnih tokov.
  8. Uporabnikom je na spletnem mestu na voljo kontakt z ekipo podpore uporabnikom, ki zagotavlja hitro in učinkovito pomoč pri morebitnih težavah ali vprašanjih.
  9. Spletno mesto sledi standardom in smernicam za dostopnost spletnih mest, kot so smernice W3C za dostopnost spletnih vsebin (WCAG) 2.1, kar zagotavlja uporabnikom enostavno dostopnost in uporabo spletnega mesta.
  10. Spletno mesto nudi pregledne in enostavne informacije o svojih pogoji uporabe, politiki zasebnosti in drugih pomembnih informacijah za uporabnike.
Zapri My Cart
Zapri Seznam želja
Close Nedavno ogledano
Zapri
Zapri
Kategorije

Product Enquiry