Materiali in izdelava

Vizitke: Za izdelavo vizitk se pogosto uporablja kakovosten papir s površino, ki omogoča natisnjenemu besedilu in grafiki, da se izstopa. Običajno se uporabljajo materiali s svetlečo površino ali z mat zaključkom, kar daje vizitkam eleganten videz. Obstajajo tudi vizitke, ki so izdelane iz različnih materialov, kot so kovina, les ali plastika, ki omogočajo izstopanje in dajejo edinstven videz.

Katalogi: Katalogi se običajno tiskajo na trši papir, ki lahko prenese večje količine besedila in grafike. Papir mora biti dovolj trpežen, da se ne poškoduje, ko je katalog preletan večkrat. Običajno se uporabljajo mat ali svetleči papirji, odvisno od želenega videza.

Brošure – Mehka vezava: Za brošure s mehko vezavo se uporablja različne vrste papirja, ki je tanjši in bolj prožen, kar omogoča enostavno upogibanje in krčenje brez poškodb papirja. Lahko je mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Brošure – Mehka šivana vezava: Brošure s šivano mehko vezavo se tiskajo na tanjši papir, ki je prožen in omogoča enostavno upogibanje. Pri tej vezavi se papir zloži na pol in nato sešije v sredini. Vezava zagotavlja trajnost in stabilnost brošur.

Knjige – Trda vezava: Za trdo vezavo knjig se običajno uporablja trši papir, ki lahko prenese večjo težo in je bolj odporen na poškodbe. Pogosto se uporablja tudi kakovostna vezava iz blaga, usnja ali drugih materialov, ki dajejo knjigi eleganten videz.

Špiralna mehka vezava: Špiralno vezane brošure so natisnjene na tanjšem papirju, ki se nato zloži in prebode s spiralno vezavo na robu. Ta vezava omogoča enostavno obračanje strani in polaganje brošure ravnih.

Špiralna trda vezava: Za špiralno trdo vezavo se uporablja trši papir, ki lahko prenese težo večje količine strani. Papir je zložen na pol in preboden s spiralno vezavo na robu. Vezava zagotavlja stabilnost in trajnost.

Alternativna vezava: Alternativna vezava se naredi z uporabo različnih materialov, kot so trakovi, vrvica, usnje ali drugi materiali.Vezava je lahko mehka ali trda, odvisno od materialov, ki se uporabljajo. Alternativna vezava zagotavlja edinstven videz in občutek, ki se prilega namenu in stilu publikacije.

Dopisni listi: Dopisni listi so običajno tiskani na tankem, belo ali kremno barvnem papirju, ki se uporablja za pisanje pisem. Papir je običajno žigosan z imenom in logotipom podjetja ter kontakti za stik.

Kuverte: Kuverte so običajno izdelane iz tankih papirjev, ki so lahko prosojni ali mat, v odvisnosti od želenega videza. Pomembno je, da so kuverte prilagojene velikosti dokumentov, ki se jih pošilja.

Namizne zastavice: Namizne zastavice so običajno izdelane iz tankega papirja, ki je dovolj trpežen, da lahko stoji samostojno na mizi. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Poslovne mape: Poslovne mape so običajno izdelane iz tršega papirja, ki je odporen na poškodbe in drži obliko. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Pisalni bloki: Pisalni bloki so običajno izdelani iz tankih papirjev, ki se lepo pišejo. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

NCR – Samokopirni bloki: Samokopirni bloki ali NCR bloki so izdelani iz papirja, ki ima na hrbtni strani poseben premaz, ki omogoča prenos natisnjenih besedil in grafike na spodnje liste brez uporabe kopirnega stroja. Samokopirni bloki so običajno trši in imajo dvojno ali trojno kopijo.

Letaki – Standard: Standardni letaki so običajno natisnjeni na tankem, mat ali svetlečem papirju. Papir je dovolj trpežen, da lahko prenese večjo količino besedila in grafike, hkrati pa ostane cenovno dostopen.

Darilni boni: Darilni boni so lahko izdelani iz trših papirjev ali kartona, ki so okrašeni z različnimi vzorci in slikami. Papirji so lahko mat ali svetleči in dajo bonom eleganten videz.

Priznanja – Zahvale: Priznanja in zahvale so običajno natisnjene na tršem papirju, ki lahko prenese težo besedila in ima prostor za podpise in žige. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Zloženke: Zloženke so običajno izdelane iz tankih papirjev, ki so prepognjeni v različne oblike, kot so triptihi, kvartetki, leporeli in druge. Papirji so lahko mat ali svetleči, odvisno od želenega videza in namena publikacije.

Vabila: Vabila so običajno natisnjena na tršem papirju, ki je lahko mat ali svetleč in omogoča tiskanje različnih vzorcev in slik. Papir je dovolj trpežen, da lahko prenese večjo količino besedila in grafike.

Vabila – Kreativna: Kreativna vabila se lahko izdelajo iz različnih materialov, kot so les, usnje, kovina in drugi, ki dajejo edinstven videz in občutek. Papirji, ki se uporabljajo v teh publikacijah, so lahko tudi posebej obdelani, da bi dobili edinstven videz in občutek.

Namizni ceniki in jedilniki: Namizni ceniki in jedilniki so običajno izdelani iz trših papirjev, ki lahko prenesejo večjo količino besedila in grafike. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Jedilne podloge: Jedilne podloge so običajno izdelane iz tankih papirjev, ki so dovolj trpežni, da lahko prenesejo težo hrane in pijače, hkrati pa so lahko okrašeni z različnimi vzorci in slikami.

Koledarji – Enolistni: Enolistni koledarji so običajno natisnjeni na eni strani papirja, ki je lahko mat ali svetleč, in vsebujejo vse mesece v letu. Papir je dovolj trpežen, da lahko prenese večjo količino besedila in grafike.

Koledarji – Stenski: Stenski koledarji so običajno natisnjeni na trših papirjih, ki lahko prenesejo težo koledarskih listov in jih je mogoče obesiti na steno. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Koledarji – Namizni: Namizni koledarji so običajno izdelani iz trših papirjev, ki lahko prenesejo težo koledarskih listov in jih je mogoče postaviti na mizo. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Vstopnice – Lepljene v blok: Lepljene vstopnice so običajno natisnjene na tankih papirjih, ki so dovolj trpežni, da lahko prenesejo uporabo in manipulacijo. Papirji so lahko mat ali svetleči, odvisno od želenega videza. Vstopnice so navadno oblikovane v bloku in jih je mogoče odtrgati.

Vstopnice – Spete v blok: Spete vstopnice so običajno natisnjene na trših papirjih, ki lahko prenesejo večjo količino besedila in grafike. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza. Vstopnice so navadno oblikovane v bloku in jih je mogoče odtrgati, vendar so namesto lepljenja spete s spenjačem ali drugim orodjem.

Razglednice: Razglednice so običajno izdelane iz tankih papirjev, ki so lahko mat ali svetleči in so lahko okrašeni z različnimi vzorci in slikami. Papir je dovolj trpežen, da lahko prenese poštno pot in manipulacijo, vendar hkrati dovolj tanek, da se lahko uporabi za pisanje sporočila.

Plakati – Standard: Standardni plakati so običajno natisnjeni na večjih papirjih, ki lahko prenesejo težo in se jih lahko obesi na steno. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza.

Plakati – Jumbo: Jumbo plakati so običajno natisnjeni na velikih papirjih, ki lahko prenesejo težo in se jih lahko obesi na steno. Papir je lahko mat ali svetleč, odvisno od želenega videza. Jumbo plakati so običajno večji od standardnih plakatov.

Zapri My Cart
Zapri Seznam želja
Close Nedavno ogledano
Zapri
Zapri
Kategorije

Product Enquiry