Naša zgodba

FS 13 d.o.o. je ugledno podjetje, ki je specializirano za tiskarske storitve in ponuja širok spekter grafičnih storitev. S sedežem v Šentilju v Slovenskih goricah, smo bili ustanovljeni pred več kot 15 leti in se ponašamo z dolgoletnimi izkušnjami ter številnimi zadovoljnimi strankami.

Naše glavno področje dejavnosti je tiskarstvo, vendar se ukvarjamo tudi z oblikovanjem in grafičnim oblikovanjem ter ponujamo širok spekter grafičnih storitev, vključno z digitalnim tiskom, ofsetnim tiskom, velikoformatnim tiskom, sitotiskom, tiskom na tekstil, embalaži, nalepkah in drugih izdelkih.

Pri FS 13 d.o.o. smo ponosni na našo strast do tiskarstva in grafičnih storitev. Trudimo se, da svojim strankam zagotovimo vrhunske izdelke in storitve, ki so prilagojeni njihovim potrebam. Naše podjetje je zanesljiv in kakovosten partner, ki se osredotoča na zadovoljstvo strank in nenehno izboljševanje storitev ter izdelkov.

Kaj lahko storimo za vas?

Pri FS13 podjetju se zavedamo, da je visoka kakovost izdelkov ključnega pomena za zadovoljstvo naših strank. Zato skrbimo za uporabo le najboljših materialov in tehnologij, ki nam omogočajo izdelavo tiskovin visoke kakovosti.

Naši izdelki so natančno obdelani, kar zagotavlja natančnost barv, ostrino slik in jasnost besedila. Uporabljamo visokokakovostne tiskarske materiale, kot so različni papirji, folije, samolepilne folije, PVC materiali itd. Naša oprema je najsodobnejša in omogoča natančno izdelavo tiskovin, brez motenj ali neželenih napak.

Poleg tega imamo na voljo širok nabor storitev, ki omogočajo izdelavo tiskovin po meri. Nudimo različne vrste tiskovin, kot so letaki, brošure, vizitke, katalogi, plakati, zloženke, nalepke itd. Za vsako stranko se posebej potrudimo in poskrbimo za kakovosten izdelek, ki ustreza njihovim željam in potrebam.

Naše stranke lahko vedo, da bodo prejele visokokakovostne izdelke, ki bodo vzdržljivi in privlačni. Pri FS13 podjetju se trudimo, da so naše storitve vedno v koraku s časom in da nudimo najnovejše in najboljše rešitve za potisk tiskovin.

Odpiralni čas:
Ponedeljek:08-16
Torek:08-16
Sreda:08-16
Četrtek:08-16
Petek:08-16
Sobota:Zaprto
Nedelja:Zaprto

Naša ekipa

ULLA STAMENKOVIĆ

ULLA STAMENKOVIĆ

FOTOGRAFIJA, OBLIKOVANJE

SAŠA STAMENKOVIĆ

SAŠA STAMENKOVIĆ

DIREKTOR

SABINA BEZJAK

SABINA BEZJAK

FOTOGRAFIJA, STUDIO

Zapri My Cart
Zapri Seznam želja
Close Nedavno ogledano
Zapri
Zapri
Kategorije

Product Enquiry