Pogoji naročila in vračila

Spodaj so navedeni pogoji naročila in vračila na podjetje FS 13 d.o.o.:

  1. Naročilo: Spletna trgovina FS 13 d.o.o. omogoča enostaven postopek naročila izdelkov preko spletne platforme . Naročilo se šteje za dokončno in veljavno, ko uporabnik izpolni vsa obvezna polja v postopku naročanja in potrdi naročilo.
  2. Cene: Cene izdelkov so jasno navedene na spletni strani FS 13 d.o.o. in vključujejo DDV. Spletna trgovina si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.
  3. Plačilo: Plačilo naročenih izdelkov se lahko izvrši na več načinov, kot so plačilo preko spleta, plačilo po povzetju ali plačilo na račun. Spletna trgovina FS 13 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za težave pri plačilih, ki nastanejo pri uporabi plačilnih sistemov drugih ponudnikov.
  4. Dostava: FS 13 d.o.o. bo naročene izdelke dostavila na naslov, ki ga je uporabnik navedel pri naročilu. Dostava se izvrši v čim krajšem možnem času, po tem ko je plačilo izvedeno in naročilo potrjeno.
  5. Vračilo: V primeru, da uporabnik iz kakršnega koli razloga ni zadovoljen z naročenimi izdelki, lahko v 14 dneh od prejema izdelkov uveljavlja pravico do vračila. Izdelke je potrebno vrniti na naslov FS 13 d.o.o., Pod hribom 8, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, pri čemer stroške vračila krije uporabnik. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Spletna trgovina si pridržuje pravico do zavrnitve vračila v primeru, da izdelki niso vrnjeni v skladu s temi pogoji.
  6. Garancija: FS 13 d.o.o. zagotavlja garancijo na vse izdelke, ki jih prodaja, v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija se ne nanaša na poškodbe, ki so posledica nepravilne uporabe izdelka. V primeru okvare izdelka, ki je pod garancijo, se uporabnik obrne na FS 13 d.o.o. za uveljavljanje garancije.
  7. Pravica do spremembe pogojev: Spletna trgovina FS 13 d.o.o. si pridržuje pravico spremeniti pogoje naročila in vračila brez predhodnegaobvestila. Vsaka sprememba pogojev bo objavljena na spletni strani FS 13 d.o.o. in se bo začela uporabljati s trenutkom objave.
  8. Varovanje osebnih podatkov: FS 13 d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov in z njihovimi osebnimi podatki ravna v skladu s slovensko zakonodajo. Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje pri naročilu, se uporabljajo izključno za namene obdelave naročila in dostave izdelkov.
  9. Odgovornost: FS 13 d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe naročenih izdelkov. Uporaba izdelkov je v celoti na odgovornosti uporabnika.
  10. Reklamacije: V primeru težav ali nezadovoljstva s storitvami FS 13 d.o.o. lahko uporabnik vloži reklamacijo. Reklamacije se lahko vložijo preko kontaktnega obrazca na spletni strani FS 13 d.o.o. ali preko e-pošte na naslov tiskarna@fs13.si. Spletna trgovina se bo potrudila rešiti reklamacijo v najkrajšem možnem času.
Zapri My Cart
Zapri Seznam želja
Close Nedavno ogledano
Zapri
Zapri
Kategorije

Product Enquiry