ETIKETE IN NALEPKE NA ROLI

Etikete in nalepke na roli za podjtja F13 so izdelane kot produkt, ki se uporablja za označevanje izdelkov ali pakiranj v industrijskih in maloprodajnih okoljih. Te etikete in nalepke so običajno natisnjene na trpežnih materialih, kot so papir, folija ali vinil, da zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in kakovost tiska.

Etikete in nalepke na roli so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah, da se prilagajajo različnim potrebam označevanja. Nekatere etikete in nalepke imajo lahko tudi posebne funkcije, kot so lepilo, ki omogoča enostavno odstranitev brez puščanja lepilnih sledi, odpornost proti vodi ali UV žarkom, uporabo v posebnih okoljih ali za posebne namene, kot so označevanje hrane, farmacevtskih izdelkov ali opreme.

Podjetje F13 ponuja etikete in nalepke na roli v različnih količinah, od manjših količin za manjše naročnike do večjih količin za podjetja z večjim obsegom proizvodnje. Izdelujejo tudi etikete in nalepke po meri, ki se prilagajajo specifičnim potrebam strank. Vse etikete in nalepke so natisnjene z uporabo sodobne tehnologije, ki zagotavlja visoko kakovost tiska in natančnost barv.

folder

Organiziranost

octagonal

Širok izbor barv

fast-delivery

Možnost hitre izdelave

knjige3
fs13
NAROČITE TISK NA NAŠI SPLETNI STRANI
cmyk (1)

Uporaba najboljših materialov

branding

Izraz kreativnosti

counselor

Brezplačno svetovanje

Zapri My Cart
Zapri Seznam želja
Close Nedavno ogledano
Zapri
Zapri
Kategorije

Product Enquiry