Storitev za stranke

Storitev za stranke, ki jo nudimo preko telefonskega klica na številko (02) 651 85 01, emaila na tiskarna@fs13.si ali preko našega kontaktnega obrazca z antispam zaščito, je namenjena zagotavljanju odlične podpore našim strankam. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov za tiskanje je vedno pripravljena pomagati pri reševanju kakršnihkoli težav ali vprašanj, ki se lahko pojavijo med uporabo naših storitev.

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri naročanju tiskovin, preverjanju statusa naročila, reševanju težav s tiskalnikom ali kateremkoli drugem področju, vam naša storitev za stranke stoji ob strani. Naš cilj je zagotoviti najboljše možno izkušnjo strankam in zagotoviti, da so njihove potrebe zadovoljene na najbolj učinkovit in ustrezen način.

Ko nas kontaktirate, vas bomo prijazno sprejeli in poskrbeli, da boste prejeli vse potrebne informacije ter da bomo razumeli vaše potrebe. Naša ekipa bo hitro ukrepala in se potrudila, da boste dobili najboljšo rešitev za vašo situacijo.

Vsi naši komunikacijski kanali so zavarovani z antispam zaščito, tako da lahko stranke zaupajo, da bodo njihovi osebni podatki varni in da bodo prejeli le legitimna sporočila od našega podjetja.

Zaupajte nam svoje potrebe in zahtevajte storitve, ki jih potrebujete. Naša storitev za stranke je vedno pripravljena pomagati in poskrbeti, da boste zadovoljni z našim delom.

Zapri My Cart
Zapri Seznam želja
Close Nedavno ogledano
Zapri
Zapri
Kategorije

Product Enquiry